Welkom

Welkom bij badmintonvereniging Phido! Leuk dat u interesse heeft.
Hier zijn de acties te vinden die Phido u biedt aan Jeugd, Senioren en Recreanten.

Info

Onze vereniging bestaat uit drie verschillende groepen. Dit zijn de jeugd, de senioren en de recreanten. De jeugd bestaat uit alle spelers tot en met 18 jaar. 18 jaar en ouder vallen onder de senioren en recreanten. Voor meer informatie over de jeugd, recreanten en senioren kunt u op onze site terecht bij de specifieke groepen (zie tabs boven). U kunt zelf bepalen tot welke groep u behoort.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar: bestuur@phido.nl. Wij helpen u graag!
Maar U bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer in de hal te komen kijken!

Introductiepakket

Het introductiepakket van Phido laat u kennis maken met de badmintonsport, maar ook als u al bekend bent met de sport kunt u ter kennismaking met de vereniging gebruik maken van dit pakket. Het pakket biedt 10 aaneengesloten weken, waarin u elke week een les volgt.
De kosten van dit pakket bedragen eenmalig 29 euro. U zit hierna nergens aan vast.
We hopen natuurlijk wel dat we u geënthousiasmeerd hebben in deze tien weken en we u nog vaker mogen ontvangen. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Het aanmeldingsformulier voor de 10 weken stuurt u op naar:

BC Phido
Venkelveld 54
7006TL Doetinchem

Bij bevestiging van aanmelding geldt de eerstvolgende les als eerste week. Het introductiepakket kan helaas niet meerdere malen achter elkaar gebruikt worden. Een gemiste week kan niet worden gedeclareerd of ingehaald. Vakantieweken vanuit de vereniging worden uiteraard niet meegeteld.

Lid worden

Heeft u besloten lid te worden van onze badmintonvereniging?
Vul dan het lidmaatschapformulier in en stuur dit op naar het volgende adres:

BC Phido
Venkelveld 54
7006TL Doetinchem

Zodra u een bevestiging heeft ontvangen van het lidmaatschap bent u lid van de vereniging. Er kan per half jaar worden opgezegd en er zal maandelijks worden geïncasseerd.