Welkom bij BC Phido. Bij onze vereniging is een fanatieke club jeugd actief. Met veel plezier brengen wij de jonge en oudere jeugd de basis van badminton bij zodat zij kunnen doorgroeien tot goede senior spelers in de toekomst.

In het keuze menu aan de linker zijde kunt u een verdere keuze maken om meer informatie van onze jeugd te zien. Hier vind u trainingsindelingen, de competitieteams en de wedstrijden en uitslagen van de competitie. Onder het kopje teams kunt u per team klikken op de link toernooi.nl waarna u op de officiële site van badminton Nederland komt voor alle informatie over de prestaties van onze teams.

Naast trainingen en competitie worden er regelmatig activiteiten voor de jeugd georganiseerd zoals een oliebollentoernooi en een jeugdkamp. Er is dus genoeg te beleven bij BC phido. Lijkt het jou nu ook leuk om deel uit te gaan maken van onze vereniging ga dan naar het kopje Clubinfo. Onder lid worden kun je een aanmelding invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel,

Groet de jeugdcommissie,

Marije Geerts, Ellen Wieggers en Jet van der Heiden